Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού

Το Ιατρείο μας λειτουργεί καθημερινά απο τις 9:00 έως τις 13:30 καθώς και τα απογέυματα Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή απο τις 18:00 έως τις 20:30..

Διαβάστε Περισσότερα >>

Ανακαλύψτε μεγάλη ποικιλία απο τροφές

Στο Ιατρείο μας θα βρείτε επιλεγμένες εταιρίες ζωοτροφών που απευθύνονται τόσο σε υγιή ζώα όσο και σε ζώα με κάποιες παθολόγικές καταστάσεις..

Διαβάστε Περισσότερα >>

Διαβάστε τα τελευταία Άρθρα μου

Επισκευθείτε το blog μου και δείτε όλα τα άρθρα που έχω δημοσιεύσει στον έντυπο τύπο, για θέματα που αφορούν την υγιεινή των  κατοικιδίων..

Διαβάστε Περισσότερα >>

I always recommended BlueHost Reviews for my clients. How to find the best web hosting service for business websites.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Σμύρνης 4, Βαθύ Σάμου
  • 22730-23563 κιν: 6948586564
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  •           Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά με το Ιατρείο μας

  • Το Ιατρείο άρχισε την λειτουργία του τον Ιούλιο του 2009. Είναι ένας χώρος που ικανοποιεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό φιλόζωο. Βρίσκεται στην πόλη της Σάμου, οδός Σμύρνης αρ.4 έναντι των γραφείων της ΔΕΗ. Υπάρχει μεγάλος χώρος στάθμευσης σε κοντινό σημείο